Fördelen med att jobba natt borta.

DSC01693Pappa är hemma!

Snöandet verkar hålla i sig! Thomas tillbringar fler nätter i Strängnäs med snöskyffel i handen än vad han gör hemma i sängen numera. Han åker vid två på natten och är oftast hemma vid lunch, om han inte åker direkt till nästa jobb förstås. Sedan är det alla gårdens sysslor som lockar innan det är god natt vid sjusnåret, faktiskt samma tid som Alva går och lägger sig! 🙂 Men ibland måste man göra annat kul! Som att gå en pulkapromenad med Alva till exempel!

 

 

 

DSC01696Förena nytta med nöje!

Men inte ens en pulkapromenad får gå fri från arbete. Hur mår höstvetet egentligen under all snö? Otto hjälper som vanligt till!

1 reaktion på “Fördelen med att jobba natt borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *