Vänner är bra att ha!

Före två veckor sedan var Thomas vän Micke här i två dagar. Vi har en stående överenskommelse med alla vi känner att de får komma hit närhelst de behagar och vi bjuder på mat (Mycket Rotängskött såklart) och husrum. I gengäld får de uträtta några mer eller mindre krävande sysslor. Micke har själv utnämnt sig till gårdens 1:a Avant-förare (Avant är ett märke på en liten lastmaskin) så han och Thomas gödslade ut hela ladugården på en dag! Skönt för djuren som fick ”nybäddat”! Dag två sysslade de med hemlig filminspelning (kommer snart på hemsidan).

DSC01642

1 reaktion på “Vänner är bra att ha!

  1. Kul Micke ,landet lockar, träffade Bibbi dag ,hon har även sett fam , tompa i land, så klart, trevligt att du är där ,du är också en fin vän, tycker jag ,ni kan ju ta några pilsner sen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *